joi, 30 mai 2013

Sapunul Natural Solid


Produsul vedeta al postului de astazi este sapunul natural solid . In acest articol voi enumera beneficiile acestuia pentru pielea noastra si ingredientele naturale care sint folosite in producerea lor. 
Gama de sapunuri ce este distribuita de catre TINI GREEN este una variata, iar fiecare tip de sapun are in componenta sa doar ingrediente naturale. 
Cind spun ingrediente naturale , am in vedere doar ingrediente vegetale si nu animale care se folosesc in sapunurile de comert . De fapt, aceasta si este una dintre prorpietati ce fac  diferenta dintre aceste doua produse. 
Multe companii folosesc termenul de sapun natural ca un instrument de marketing, insa, daca atragem atentia la componenta acestora vedem o lista de chimicale, coloranti artificiali si parfumuri sintetice. Toate acestea sint alese pentru a face produsul mai atragator din punct de vedere comercial adica pentru a avea un pret mic, miros puternic si o culoare frumoasa.  
Gama de sapunuri pe care o voi prezenta, este intradevar compusa doar din sapunuri naturale 100% si au in componenta lor ingrediente precum :

  • ulei de masline 
  • ulei de palmier  
  • ulei de cocos  
  • miere
  • ulei de simburi de struguri  
  • grasimi vegetale precum unt bio de shea neprocesat 
  • uleiuri esentiale din plante pentru a adauga un miros suav fiecarui sapun. 


Apa folosita in procesul de fabricatie este distilata , iar plantele adaugate sint crescute in zone nepoluate . 
In aceasta gama de sapunuri ve-ti gasi tipul de sapun pentru fiecare membru al familiei. Ingredientele special alese si combinate sint adaptate tuturor tipurilor de piele. Vedeti mai jos toata gama.

Green Family. Este consistent si cremos, cu o baza de uleiuri si unturi pentru hidratarea zilnica a pielii tale.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (masline, cocos, palmier), uleiuri esentiale (menta, pin, tea tree).

Honey Dream: Priveste cel mai bun sapun 100% natural pentru pielea bebelusului tau!
Iti oferim bunatati din stup, miere bio si propolis, ce il face sa fie un sapun cremos si matasos.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (masline, cocos, palmier), miere*, granule de propolis.

Orange Clock .Un sapun 100% natural incredibil, cu tonuri fructate, de citrice si mici accente lemnoase de rozmarin, cu un aspect delicios de prajitura, Orange Clock te insoteste in fiecare dimineata.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (palmier, masline, samburi de struguri, arahide), uleiuri esentiale (portocala, bergamot, rozmarin), coaja de portocala. 

Coffee Taste. Acest sapun 100% natural este exfoliantul perfect pentru pielea mixta si grasa.Reface fermitatea pielii si este unul dintre cele mai bune produse anticelulitice. Are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E. Acest sapun natural nu este recomandat femeilor insarcinate, celor care alapteaza si copiilor, deoarece cafeaua si scortisoara sunt activatoare ale sistemului nervos.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (cocos, palmier, masline, floarea soarelui), unt de cacao* neprocesat, brut, cafea si scortisoara.

Nut Desire. Are un continut ridicat de iod, asa ca are actiuni puternic antibacteriene si antiseptice.
Ingrediente: Uleiuri vegetale (cocos, masline, floarea soarelui, arahide), unt de shea* neprocesat, brut, uleiuri esentiale (eucalipt, nuca), nuca macinata. 

Fruit Explosion este specific pentru problemele de natura dermatologica, are in componenta ulei de cocos si unt de shea bio pentru o hidratare intensa, si este completat cu infuzie de fructe de padure pentru un miros curat. 
Ingrediente: Uleiuri vegetale (cocos, masline, floarea soarelui, arahide), unt de shea* neprocesat, brut, infuzie (macese, fragi si fructe de padure), macese, fragi. 

Rose Feeling. Pentru hidratarea si ingrijirea deosebita a pielii tale, contine uleiuri de masline si samburi de struguri, iar pentru echilibrarea rapida a pH-ului apa de trandafiri din Valea Trandafirilor, Bulgaria.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (palmier, masline, samburi de struguri, arahide), ulei esential (geranium), apa de trandafiri (Bulgaria), petale de trandafiri (Bulgaria), boia dulce de ardei. 

Lavender Music are note subtile de patchouli ascunse dupa mirosul relaxant de lavanda. Cu efecte anti-imbatranire dovedite pe termen lung. In plus , amelioreaza acneea si curata foarte bine porii.
Ingrediente : Uleiuri vegetale (cocos, palmier, masline, floarea soarelui), unt de cacao* neprocesat, uleiuri esentiale (lavanda, patchouli), levantica crescuta in zone nepoluate. 

White Soul. Iti intra in suflet rapid, cu un iures aromat, dulce-amar. Iti hidrateaza tenul in profunzime si iti tonifica pielea.
Ingrediente: Uleiuri vegetale (palmier, masline, samburi de struguri, arahide), uleiuri esentiale (anason, bergamot, ienupar), seminte de fenicul. 

Incepeti ziua cu un sapun natural care iti ofera energie si vitamine ce hranesc pielea pe tot parcursul zilei. Iar in citeva zile vei simti pielea hidratata si catifelata la atingere , cu un aspect sanatos. 

 


 


 

  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu