miercuri, 26 iunie 2013

Argumente Pro Cosmetice Organice



Multi ar spune ca in cazul dat produsele bio/eco/organice sint doar strategii de marketing. Doar ca as vrea sa va aduc argumente ca Nu si in cazul produselor pe care le distribuie TINI GREEN, nu merge vorba de asa ceva. 
In primul rind produsele cosmetice organice au doar avantaje daca le folositi, si anume ca toate ingredientele acestora sint vegetale care la rindul lor contin doar vitamine ce hranesc pielea. Daca citim eticheta cremelor constatam ca acestea contin doar unturi si uleiuri naturale, plus ca aceste creme nu au termen de valabilitate mare , doar 10 luni. Poftim si dovada ca un produs natural nu poate rezista cu anii cum sint cele comerciale cu chimicale. Mai ale ca tot ce punem pe piele ajunge in organismul nostru , pentru ca 60% din produsele de ingrijire corporala se absorb in piele. 
Sapunurile naturale care sint si ele compuse doar din unturi, ce poate fi mai benefic decit untul de shea brut sau cacao. Aceste ingrediente nu colmateaza porii precum o fac gelurile de dus sau sapunurile comerciale. Astfel evitati alergiile provocate de acestea sau alte afectiuni ale pielii. Intr-un articol anterior aici  am postat informatie despre chimicalele din cremele pentru copii. Si in acest domeniu exista o parte dureroasa pentru parinti. Cum pot fi aprobate spre vinzare aceste produse care sint folosite chiar de la primele zile de viata ale unui bebelus? Dupa care, mamicile disperate sint in cautarea solutiilor de tratament. Sa luam spre exemplu uleiul pentru copii Baby Body Oil ce contine doar ulei din simburi de struguri in combinatie cu plante. Ingredientele active din acest ulei sint tocmai potrivite pentru pielea sensibila a celui mic. 
Va rog sa nu va lasati amagiti de termenul "natural" folosit pe etichete, un produs poate fi considerat natural chiar daca contine doar 2% ingrediente naturale , in rest fiind chimice si conservanti.
Deci sa facem o lista de benficii atunci cind folosim Produse Cosmetie Organice si 100% Naturale :

  • produsele de ingrijire corporala si cosmeticele organice contin doar ingrediente vegetale crescute fara chimicale si pesticide.
  • compozitia acestora se limiteaza la doar citeva ingrediente vegetale despre care cu usurinta gasesti informatia dar si beneficiile acestora.
  • nu colmateaza porii si nu creeaza alergii si alte afectiuni ale pielii.
  • tenului ai ofera un aspect luminos si vital.
  • uleiurile naturale si unturile nu sint supuse procesarii si isi pastreaza vitaminele.
  • toate cremele contin vitaminele A si E de care are nevoie tenul.
  • bebelusii sint rasfatati de uleiurile naturale si protejati de chimicale chiar din primii ani de viata. 
Alegeti cu mare grija produsele pe care le folositi si nu va bazati pe publicitatea frumos aranjata care o face sa devina credibila.

Sanatate va doresc!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu