duminică, 30 iunie 2013

Gama Naturala Anticelulitica


Celulita este unul dintre cei mai mari inamici estetici a unei femei, dar cu parere de bine care poate fi invins. Astfel ca, masajul in combinatie cu uleiurile si scraburile anticelulitice sint varianta cea mai buna pentru a scapa de aceasta. Masajul poate fi efectuat personal in conditii de casa cu produse naturale, pentru ca sa patrunda intradevar in piele si sa se vada in scurt timp efectul. Intrucit produsele de asa gen se absorb 60% in piele este foarte important sa folsim cele de calitate buna. Si iarasi revenim la mama natura care ne-a oferit toate cele necesare pentru o ingrijire sanatoasa. 
Si pentru ca prima etapa in tot acest proces este exfolierea, folosim scrub-ul. Va prezint scrub-ul natural anticelulitic  pe care TINI GREEN  il recomanda clientilor sai.


Anticellulite Body Scrub. Produs natural de exfoliere a corpului, cu proprietati puternic anticelulitice, antivergeturi, revigorante si vasodilatatoare. Produs ideal pentru a reface sau a mentine fermitatea intregului corp. Exfoliaza si elimina straturile epidermei fara sa zgarie sau sa raneasca. Are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E. 
Ingrediente : zahar brun, zahar alb, ulei de masline, scortisoara pulbere, radacina de ghimbir pulbere, boia iute de ardei, ulei esential de scortisoara. Acest produs natural nu este recomandat femeilor insarcinate, celor care alapteaza. Se foloseste de aproximativ 3 ori pe saptamana in conditii normale. Se aplica o cantitate un burete, o lufa sau un prosop aspru si se realizeaza un masaj circular.

Dupa exfoliere aplicati la fel din gama naturala de produse Uleiul Anticelulitic.


Anticellulite Body Oil este produsul ideal pentru a reface si a mentine fermitatea intregului corp. Uleiul intra rapid in piele si nu lasa urme grase. Contine o cantitate mare de antioxidanti, astfel iti revigoreaza pielea, iti detoxifica organismul si il purifica. Este potrivit oricarui tip de piele, asa ca il poti folosi linistita, chiar daca ai pielea uscata, normala, mixta sau grasa. Anticellulite Body Oil contine agenti anti-imbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C, mentinand astfel aspectul tanar al pielii tale. Are un continut ridicat de antioxidanti, omega-6, vitamina A si vitamina E.
Ingrediente: Ulei din simburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de argan, uleiuri esentiale (lamaie, grapefruit, portocala , ienupar, rozmarin, lavanda).

Aceste produse de baza va vor ajuta sa combateti celulita si sa aveti un aspect neted si placut al pielii. Si nu uitati, ingredientele naturale din aceste produse sint cu mult mai eficiente decit produse la baza carora stau chimicale si adaosuri sintetice. 


Un comentariu :

  1. Celulita este acumularea de adipocite in straturile profunde ale pielii, ducand la un aspect inestetic al pielii(coaja de portocala). Pentru indepartarea celulitei uleiurile, cremele anticelulitice si masajul vor duce la un succes.

    RăspundețiȘtergere