joi, 6 iunie 2013

Importanta cremei pentru Ten !


Stiu, ca pentru orice femeie aspectul ingrijit si luminos al tenului este foarte important. Frumusetea unei femei nu se masoara in cantitatile de cosmetica decorativa aplicata pe fata ci in aspectul ingrijit si luminos al tenului.  
In acest articol voi recomanda ingrijirea tenului prin metoda naturala. Si nu o recomand pentru ca este in tendinte , doar ca deja, multe femei au simtit pe pielea lor efectele nocive ale cremelor sintetice . Aceste creme produse in laborator ce contin aditivi artificiali , Peg-uri si alte substante toxice creeaza reactii precum imbatrinirea prematura a tenului, favorizeaza aparitia cosurilor si chiar usuca pielea. 

In schimb , acum avem o alternativa si putem inlocui aceste creme sintetice cu cele naturale. Cremele naturale contin ingrediente provenite doar din agricultura ecologica, cel putin asa ar trebui sa scrie pe eticheta daca compania respectiva are un certificat avizat de catre un sistem de certificare organica.  
Pielea este cel mai mare organ din punct de vedere medical si astfel toate substantele ce vin in contact cu aceasta sint la fel de importante precum si produsele care le introducem in organism prin alimetatie. Avind in vedere ca pielea noastra absoarbe  60 % din substantele ce intra in contact cu aceasta, ar trebui sa fim indeosebi de atenti ce produse folosim zi de zi. 

Si, pentru ca cremele bio-organice contin doar ingrediente vegetale , acestea sint adevarate comori pentru tenul nostru , intrucit contin vitaminele  A, E atit de vitale si recomandate de catre dermatologi. 

TINI GREEN  va prezinta crema pentru tenul mixt si gras. Este o crema absolut naturala si asta o dovedeste continutul acesteia. Ingrediente : Unt de cacao* neprocesat (brut), ulei de masline*, ulei de orez, ghimbir pulbere.
 
La deschidere vei ramine incintata de mirosul de cacao, iar cind o aplici pe fata se topeste instant. Este pufoasa, aerata si foarte placuta. Intra rapid in piele si lasa un aspect catifelat si luminos. Deoarece contine ghimbir pulbere acesta exfoliaza tenul intr-un mod delicat , si nu il agreseaza. Crema bio pentru ten cu ghimbir are pH-ul ideal - 5.59 . 

Cea de-a doua crema pe care doresc sa o prezint este la fel din seria Bio si este una pentru tenul matur. 


De ce anume tenul matur? Pentru ca, are efecte antirid si este ideala pentru cei ce nu mai au deja 20 ani. Pentru tine a fost conceputa o crema cu unt de shea, uleiuri de avocado, muscata roz si macadamia, toate avind proprietati antirid spectaculoase. Are cele mai bune efecte pentru ridurile de expresie din jurul ochilor si gurii. Aceasta are pH-ul - 4.95 . 
Ambele creme organice lasa pielea catifelata si hidratata pentru mult timp. 

Vreau sa atrag atentia si asupra culorii acestora. Deci, o crema sintetica este intotdeauna alba, ceea ce nu poate sa ne convinga ca este una organica atunci cind unii producatori scriu cu nerusinare acest termen pe eticheta. Insa, crema bio-organica dupa cum vedeti din imagini are o culoare naturala, prin care justifica componenta doar din ingrediente naturale vegetale. La fel si mirosul, care face diferenta dintre aceste doua. Cind deschizi capacul acestei creme organice simti acel miros de plante naturale .

Aveti grija de aspectul tenului Dvs si apreciati beneficiile produselor naturale !  




 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu