miercuri, 10 iulie 2013

Pentru mămici cu copii mici !



O femeie este cu adevarat implinita doar atunci cind devine si mamica. Si, pentru ca fiinta pe care o aduce pe lume este cea mai importanta din viata acesteia, mami ai ofera bebelusului tot ce are mai bun. Dragostea si grija mamei nu se compara cu nimic in lume. Chiar din primele zile de viata, copilul are nevoie de produse de ingrijire. Aici vorbim de sapunul pentru a i se face baita si uleiurile pentru masaj si corp. Si pentru ca pielea unui nou - nascut este inca foarte sensibila, acesta are nevoie de cele mai bune si calitative produse de ingrijire. 
Aceste produse trebuie alese cu mare grija, chiar daca le gasiti in farmacii nu aveti garantia ca procurati un produs calitativ care nu dauneaza pielii bebelusului vostru. Mami este omul matur care ia decizia atunci cind cumpara aceste produse, asa ca dragi mamici, fiti foarte atente si cititi eticheta produsului inainte de a procura ceva. Despre chimicalele din produsele pentru copii cititi in articolul scris recent click aici .
Cred ca nu mai este nevoie de multe argumente cind vine vorba de un produs 100% natural. Tot ce este in totalitate natural are doar avantaje. La fel se intimpla si cu produsele pe care le voi prezenta in acest articol. Sa incepem cu primul produs de care un bebe are nevoie, si anume sapunul natural pentru baita. 
Honey Dream este un sapun natural solid creat pentru copii si poate fi utilizat chiar din prima zi de viata a bebelusului. Acesta este 100% natural si nu contine coloranti, chimicale si agenti straini pentru spumare sau miros. Are ca ingrediente doar uleiuri vegetale ( masline, palmier, cocos) miere bio , granule de propolis. Doar atit! 
Uleiul de palmier este bogat in vitaminele A si E , antioxidanti si fitonutrienti. Are proprietati hidratante. Uleiul din nuca de cocos este bogat in vitaminele A, C, D, si E si are proprietati antibacteriene fiind un hidratant excelent. 
 

Tot din gama naturala pentru copii sint si uleiurile pentru corp si masaj. Acestea contin plante precum: musetel, lavanda, menta. In citeva saptamini uleiul absoarbe toate proprietatile acestor plante. 
Musetel roman - alege uleiul de corp cu musetel roman pentru proprietatile sale dezinfectante, antiinflamatoare, antiseptice si cicatrizante
Lavanda - un ulei de corp cu excelente proprietati calmante, relaxante, cicatrizante si antiinflamatoare.
Menta - alege acest ulei de corp fiindca menta are proprietati dezinfectante, antiseptice si analgezice. Aplica-l pe burta bebelusului tau atunci cand are colici.

Si, pentru ca medicii pediatri recomanda masajul pentru bebelusi in fiecare seara , aveti nevoie de un ulei pentru masaj. Renunta la uleiurile cu chimicale, parabeni si parfum si ofera-i copilului tau un ulei 100% natural. Contine doar ulei de cocos care are proprietati hidratante si ulei din simburi de struguri, un puternic antioxidant. Fiind natural, se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme grase pe hainute. Daca bebelusul are pina in 4 luni atunci alege varianta fara uleiuri esentiale doar cu infuzie de plante , cele prezentate mai sus. 

Acest set de produse este necesar zilnic bebelusului tau, asa ca te indemn sa alegi produse naturale pentru a nu-l expune pe cel mic la diferite afectiuni ale pielii. Sint 100% Naturale si chiar sint accesibile. 










Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu