joi, 23 mai 2013

Cosmetica Bio-Organica


Am decis ca anume a doua postare sa fie dedicata informatiei generale despre cosmetica bio-organica .
Motivul este unul unul cit se poate de simplu , cred , ca este necesara definirea acestora pentru a realiza cit de benefice sint.
Deci , cosmetice bio-organice sint produse fara adaosuri chimice , realizate pe baza de plante crescute
intr-un mod cit se poate de natural , fara pesticide , fertilizatori sau alte organisme modificate genetic.
Exista o multitudine de companii care scriu pe ambalaj ca sint "organice " si astfel pacalesc consumatorii . Dar, consumatorii trebuie sa stie, produs Organic poate fi numit doar acel ce este insotit de Certificatul Bio care atesta acest fapt. Asadar, exista citeva institutii care certifica astfel de produse, si doar atunci, putem considera un produs organic din punct de vedere legal. Un astfel de certificat il voi prezenta in articolele urmatoare.
Pentru a putea fi numite produse organice , acestea trebuie sa contina in cea mai mare parte aproximativ 80% ingrediente organice.
In cazul acestor produse putem spune ca aduc doar beneficii pielii noastre. In conditiile in care organismul nostru absoarbe circa 60% din continutul cremelor , uleiurilor sau lotiunilor , cel mai indicat ar fi ca acestea sa fie bio-organice. Astfel , folosind produse cosmetice sintetice,  dupa cum stiti , acestea contin chimicale si multe alte produse care in mod normal trebuie sa fie interzise deoarece acestea provoaca diferite afectiuni, cele mai importante fiind dezechilibrele hormonale si metabolice.
Daca e sa analizam toate produsele folosite de femei zilnic,  atunci constatam ca folosim in jur de 515 chimicale. Toate produsele contin o multitudine de ingrediente daunatoare care in timp isi vor pune amprenta asupra sanatatii.

Va indemn sa incercati si sa folositi produse bio-organice pentru a va bucura de o piele ingrijita si cel mai important sanatoasa!
 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu