sâmbătă, 15 iunie 2013

Cel mai revigorant Produs Lichid 3 in 1... Bio - Organic


Vreau sa fac o mica introducere in subiect si sa va amintesc despre articolul in care am scris despre chimicalele din gelurile de dus si sapun, iar daca nu a-ti reusit sa va informati puteti vedea articolul aici . Dupa cum am mai spus, chimicalele din produsele pe care le folosim zilnic sint foarte daunatoare, iar in timp, acestea dau de stire. In acest articol insa nu vom vorbi despre chimicale, ci doar despre produse naturale, care au grija de sanatatea pielii noastre. 
Sa facem cunostinta cu produsele lichide bio - organice ce au obtinut certificarea cu 80 % Organice din partea sistemului Austria Bio Garantie ! 


La prima vedere pare sa fie mai mult un suc cu dozator decit un produs care sa te trezeasca dimineata la dus. Mirosul de citrice si cafea iti reda tonusul matinal , iar textura cremoasa nu colmateaza porii si astfel pielea ta respira toata ziua. 

Unul dintre acestea este Tangerine cu miros de citrice . 

Iti mentine elasticitatea pielii timp indelungat si o hidrateaza in profunzime. Sfat: il poti folosi ca produs 3 in 1 - sapun lichid, sampon si gel de dus. Este excelent pentru toate tipurile de piele si par, inclusiv pentru pielea sensibila.
Util: are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E.
Ingrediente : Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), uleiuri esentiale (mandarina, portocala), acid citric.
Tangerine este certificat de Austria Bio Garantie ca avand ingrediente organice, cod AT-BIO-301  . 80% organice, 100% naturale, 100% vegetale

Al doilea produs se numeste Coffe&Cinnamon .


Puternic, dar cremos, acest produs bio 100% natural este exfoliantul perfect pentru pielea mixta si grasa. Reface fermitatea pielii si este unul dintre cele mai bune produse anticelulitice. Coffee&Cinnamon iti ofera actiuni contrastante, cu o eficienta ridicata impotriva celulitei si a vergeturilor noi, dar si cu o hidratare intense, are proprietati puternic antibacteriene si antiseptice, ca atare elimina rapid bacteriile si impuritatile. Util: are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E.
Coffee&Cinnamon este certificat de Austria Bio Garantie ca avand ingrediente organice, cod AT-BIO-301 
Ingrediente : Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), cafea si scortisoara, ulei esential de scortisoara, acid citric. 80% organice, 100% naturale, 100% vegetal

Continuam cu arome de citrice si in special cu Grapefruit

Grapefruit creste imunitatea naturala a organismului tau si are proprietati antiseptice. Iti revigoreaza corpul si iti activeaza sistemul circulator. Incearca-l in fiecare dimineata si pielea ta va fi incredibil de tonifiata pe tot parcursul zilei! Sfat: il poti folosi ca produs 3 in 1 - sapun lichid, sampon si gel de dus.
Ingrediente: Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), uleiuri esentiale (grapefruit, lamaie), acid citric. Grapefruit este certificat de Austria Bio Garantie ca avand ingrediente organice, cod AT-BIO-301 80% organice, 100% naturale, 100% vegetal

Peppermint  este puternic mentolat, proaspat si autentic.


Este excelent pentru toate tipurile de piele.Este un produs lichid puternic antibacterian, fiind ideal pentru curatarea si eliminarea bacteriilor de pe mainile copiilor.
Ingrediente : Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), uleiuri esentiale (menta, pin, tea tree), acid citric.
Util: are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E
Peppermint este certificat de Austria Bio Garantie ca avand ingrediente organice,  cod AT-BIO-301
80% organice, 100% naturale, 100% vegetale .  Volum net 330 ml.

Mirosul acestei plante te relaxeaza totalmente , Lavender


Te rasfata cu o spuma catifelata si bogata. Sfat: il poti folosi ca produs 3 in 1 - sapun lichid, sampon si gel de dus. Lavender iti este de ajutor daca ai probleme respiratorii, functionand totodata ca un veritabil produs aromaterapeutic. Are proprietati antispastice si antiinflamatoare.
Util: are un continut ridicat de omega-6, vitamina A si vitamina E. Ingrediente : Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), uleiuri esentiale (lavanda, patchouli), acid citric.  Lavender este certificat de Austria Bio Garantie ca avand ingrediente organice, cod AT-BIO-301
80% organice, 100% naturale, 100% vegetale . Volum net 330 ml. 

Este foarte placut sa citesti eticheta acestora si sa vezi doar ingrediente naturale, dar in acelasi timp sa fie atit de mirositoare si cu o textura cremoasa. Incercati-l si o sa-l iubiti din prima ! Iti lasa pielea perfect curata si catifelata , iar cel mai important o lasa sa respire. 
Pentru cei ce vor sa incerce mai multe arome este si varianta mini-size a tuturor produselor expuse mai sus .
 Ce poate fi mai tonifiant chiar de dimineata decit un dus cu arome de citrice sau cafea combinata cu o melodie vesela fredonata chiar de tine! 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu